Lindas Hovslageri

Skåne län

Information

Lindas Hovslageri är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Lindas Hovslageri finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lindas Hovslageri är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-11-28.

Lindas Hovslageri som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-04-03. Men sedan 2002-11-28 så har Lindas Hovslageri varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lindas Hovslageri så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6418814.

Malmö arbetar för att verksamheter som Lindas Hovslageri ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lindas Hovslageri. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Hovslageri - verkning och skoning av hästar Uppfödning, träning, tävling & försäljning av hästar Uppfödning, träning, utställning & försäljning av hundar

Firmatecknare för Lindas Hovslageri är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lindas Hovslageri och det är följande personer, Nilsson, Linda Marie-Christine som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Lindas Hovslageri är 681226-XXXX.