advant marketing sweden

Skåne län

Information

advant marketing sweden är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som advant marketing sweden finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

advant marketing sweden är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-02-05.

advant marketing sweden som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-02-23. Men sedan 2004-02-05 så har advant marketing sweden varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på advant marketing sweden så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5100707.

Malmö arbetar för att företag som advant marketing sweden ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för advant marketing sweden. Det finns flera företag i Skåne län.

Verksamheten ska omfattas av konsultation, produktion och genom- förande av evenemang och event marketinguppdrag. Utöver detta kommer företaget att arbeta med incentiveresor såsom platsan- svarig reseledare och även producent, sponsorföredling och försäljning av rättigheter inom sponsorprojekt, samt discjockey- uppdrag.

Firmatecknare för advant marketing sweden är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till advant marketing sweden och det är följande personer, Törnqvist, Jonas Tage som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för advant marketing sweden är 681211-XXXX.