ENPROX Automation

Skåne län

Information

681204-XXXX är organisationsnummer för bolaget ENPROX Automation. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ENPROX Automation är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som ENPROX Automation finns i.

ENPROX Automation har varit registrerat sedan 2003-05-20 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för ENPROX Automation så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-15.

ENPROX Automation är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för ENPROX Automation är följande:

Vill ni komma i kontakt med ENPROX Automation så kan ni göra det på telefon genom 076-8899980 eller genom brev på följande adress:

Konsult systemutveckling. Konsult drifttagning av datorsystem. Hyra ut och underhålla webservrar och databaser. Installation avdator styrsystem för industriellt bruk. Konsult projektledning

Det finns olika personer som har en koppling med ENPROX Automation och det är Pettersson, Per Agne Jonas som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,