Pistolero Trading & Consulting

Skåne län

Information

Pistolero Trading & Consulting är ett bolag som finns i Malmö. I Pistolero Trading & Consulting finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rakar, Thomas som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pistolero Trading & Consulting så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Pistolero Trading & Consulting på telefon .

Inköpskonsult inom it- och telekomverksamhet. rådgivning gällande anbuds- och avtalsutformning i samband med upphandlingar av it- och telekomtjänster. konsultverksamhet inom försäljning samt försäljning på kommissionsbasis. nätverksbyggande.

Idag är Pistolero Trading & Consulting av bolagstypen Enskild firma.

Pistolero Trading & Consulting är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Pistolero Trading & Consulting innehar ej F-skattsedel och Pistolero Trading & Consulting är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pistolero Trading & Consulting så är det följande:

Pistolero Trading & Consulting har 681202-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.