About Beer Västra Hamnen

Skåne län

Information

680926-XXXX är organisationsnummer för företaget About Beer Västra Hamnen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som About Beer Västra Hamnen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som About Beer Västra Hamnen finns i.

About Beer Västra Hamnen har varit registrerat sedan 2006-02-03 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för About Beer Västra Hamnen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-04.

About Beer Västra Hamnen är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för About Beer Västra Hamnen är följande:

Vill ni komma i kontakt med About Beer Västra Hamnen så kan ni göra det på telefon genom 070-7416442 eller genom brev på följande adress:

Ölskola och ölprovningar.

Det finns olika personer som har en koppling med About Beer Västra Hamnen och det är Nilsson, Lars Peter Joakim som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,