Cykelkliniken i Malmö

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Enskild firma som heter Cykelkliniken i Malmö. Det finns flera företag som liknar Cykelkliniken i Malmö i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Cykelkliniken i Malmö är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1994-01-28 så har Cykelkliniken i Malmö varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Cykelkliniken i Malmö och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Cykelkliniken i Malmö så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Cykelkliniken i Malmö så kan ni göra det på 040-155656.

Handel, import och export av cyklar och tillbehör. Cykeluthyrning. Reparationer, försäljning och förmedling av cyklar och tillbehör. Konsultverksamhet inom detta område med inriktning på Cen- traleuropa.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Boman, Hans Gunnar som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Cykelkliniken i Malmö har 680812-XXXX som sitt organisationsnummer.