Peter Billsten Guldsmed

Skåne län

Information

680803-XXXX är organisationsnummer för bolaget Peter Billsten Guldsmed. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Peter Billsten Guldsmed är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Peter Billsten Guldsmed finns i.

Peter Billsten Guldsmed har varit registrerat sedan 1997-07-09 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Peter Billsten Guldsmed så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Peter Billsten Guldsmed är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Peter Billsten Guldsmed är följande:

Vill ni komma i kontakt med Peter Billsten Guldsmed så kan ni göra det på telefon genom 040-912750 eller genom brev på följande adress:

Reparationer, omarbetning, nytillverkning samt viss försäljning av guldsmedsvaror.

Det finns olika personer som har en koppling med Peter Billsten Guldsmed och det är Billsten, Peter Fredrik som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,