Flygfisk Mediaproduktion

Skåne län

Information

Flygfisk Mediaproduktion är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Flygfisk Mediaproduktion finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Flygfisk Mediaproduktion är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Flygfisk Mediaproduktion som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-12-18. Men sedan 1998-01-01 så har Flygfisk Mediaproduktion varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Flygfisk Mediaproduktion så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Malmö arbetar för att verksamheter som Flygfisk Mediaproduktion ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Flygfisk Mediaproduktion. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Handel med varor och tjänster inom kultur och media såsom digital bildhantering, multimedia, bildproduktion, filmarbete och med ovan jämförbara verksamheter. Även utbildning och konsulttjänster inom området.

Firmatecknare för Flygfisk Mediaproduktion är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Flygfisk Mediaproduktion och det är följande personer, Augustsson, Axel Dennis som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Flygfisk Mediaproduktion är 680613-XXXX.