Claudia's café deli & salladsbar

Skåne län

Information

680516-XXXX är organisationsnummer för företaget Claudia's café deli & salladsbar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Claudia's café deli & salladsbar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Claudia's café deli & salladsbar finns i.

Claudia's café deli & salladsbar har varit registrerat sedan 2004-07-21 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Claudia's café deli & salladsbar så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Claudia's café deli & salladsbar är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Claudia's café deli & salladsbar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Claudia's café deli & salladsbar så kan ni göra det på telefon genom 040-127084 eller genom brev på följande adress:

Café med servering och avhämtning.

Det finns olika personer som har en koppling med Claudia's café deli & salladsbar och det är Leon Penaloza, Claudia Johanna som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,