Berra Audio Light Installation

Skåne län

Information

Berra Audio Light Installation hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Berra Audio Light Installation finns. I Malmö så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Berra Audio Light Installation tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Berra Audio Light Installation har haft sedan -0001-11-30. Berra Audio Light Installation har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Berra Audio Light Installation så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0413-14214.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Berra Audio Light Installation har idag 670814-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Berra Audio Light Installation

Försäljning, installation, service och uthyrning av ljud-, ljus- och bildutrustning, bil- och släpvagnsuthyrning samt export och import av ljud- och ljusanläggningar.

I Berra Audio Light Installation så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Göransson, Jan Bertil Harald som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .