Åberg Instrument & Specialsnickerier

Skåne län

Information

Åberg Instrument & Specialsnickerier är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Åberg Instrument & Specialsnickerier finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Åberg Instrument & Specialsnickerier är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Åberg Instrument & Specialsnickerier som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-09-09. Men sedan 1998-01-01 så har Åberg Instrument & Specialsnickerier varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åberg Instrument & Specialsnickerier så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5120228.

Malmö arbetar för att bolag som Åberg Instrument & Specialsnickerier ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Åberg Instrument & Specialsnickerier. Det finns flera bolag i Skåne län.

Alla inom branschen förekommande snickeriarbeten, reparationer och monteringar. Tillverkning och reparation av musikinstrument.

Firmatecknare för Åberg Instrument & Specialsnickerier är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åberg Instrument & Specialsnickerier och det är följande personer, Åberg, Anders Fredrik som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Åberg Instrument & Specialsnickerier är 670704-XXXX.