Ählströms Marknadskonsult

Skåne län

Information

670608-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ählströms Marknadskonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ählströms Marknadskonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Ählströms Marknadskonsult finns i.

Ählströms Marknadskonsult har varit registrerat sedan 2000-11-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ählströms Marknadskonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-23.

Ählströms Marknadskonsult är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Ählströms Marknadskonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ählströms Marknadskonsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Marknadsundersökning och övriga marknadsföringsuppdrag.

Det finns olika personer som har en koppling med Ählströms Marknadskonsult och det är Sjöberg Ählström, Karin Ulrika V som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,