Oscar Gullberg Arkitektur & Design

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Oscar Gullberg Arkitektur & Design är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Oscar Gullberg Arkitektur & Design är ett av dem. Statusen för Oscar Gullberg Arkitektur & Design är att Bolaget är aktivt.

Oscar Gullberg Arkitektur & Design är ett Enskild firma och skapades 1996-01-08. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Oscar Gullberg Arkitektur & Design ska trivas.

Oscar Gullberg Arkitektur & Design är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Arkitektur, möbeldesign, kläddesign, industridesign, tillverkning av möler, tillverkning av kläder. Husbyggnation.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Oscar Gullberg Arkitektur & Design är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Oscar Gullberg Arkitektur & Design och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Oscar Gullberg Arkitektur & Design så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8670429.

.

De som är på något sätt har med Oscar Gullberg Arkitektur & Design är Gullberg, Per Oscar som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Oscar Gullberg Arkitektur & Design har 670429-XXXX som sitt organisationsnummer.