Sandys Må Bra Klinik

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Sandys Må Bra Klinik är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Sandys Må Bra Klinik är ett av dem. Statusen för Sandys Må Bra Klinik är att Bolaget är aktivt.

Sandys Må Bra Klinik är ett Enskild firma och skapades 2005-06-17. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Sandys Må Bra Klinik ska trivas.

Sandys Må Bra Klinik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-05. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Kommer att utföra massage på olika företag och dess anställda.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sandys Må Bra Klinik är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-05.

Idag är Sandys Må Bra Klinik och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Sandys Må Bra Klinik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-82063.

.

De som är på något sätt har med Sandys Må Bra Klinik är Bech, Sandy Agneta som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sandys Må Bra Klinik har 670409-XXXX som sitt organisationsnummer.