Topp till tå skönhet & hälsa i Malmö

Skåne län

Information

Topp till tå skönhet & hälsa i Malmö är en verksamhet som finns i Malmö. I Topp till tå skönhet & hälsa i Malmö finns det lite olika personer som är förknippade och det är Alievska, Perian som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Topp till tå skönhet & hälsa i Malmö så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Topp till tå skönhet & hälsa i Malmö på telefon .

Utföra tjänster inom hudvård, vilket omfattar ansikts och kroppsbehandlingar från topp till tå såsom manikyr, pedikyr, massage, vaxning, färgning av fransar och ögonbryn samt make-up. Även försäljning och marknadsföring av hudvårdsprodukter.

Idag är Topp till tå skönhet & hälsa i Malmö av bolagstypen Enskild firma.

Topp till tå skönhet & hälsa i Malmö är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Topp till tå skönhet & hälsa i Malmö innehar ej F-skattsedel och Topp till tå skönhet & hälsa i Malmö är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Topp till tå skönhet & hälsa i Malmö så är det följande:

Topp till tå skönhet & hälsa i Malmö har 670325-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.