Tapetseraremästare Peter Åberg

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Enskild firma som heter Tapetseraremästare Peter Åberg. Det finns flera bolag som liknar Tapetseraremästare Peter Åberg i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Tapetseraremästare Peter Åberg är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1987-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1987-09-21 så har Tapetseraremästare Peter Åberg varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Tapetseraremästare Peter Åberg och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Tapetseraremästare Peter Åberg så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Tapetseraremästare Peter Åberg så kan ni göra det på 040-910778.

Försäljning av möbler och inredning med tapetserareverkstad och butik. Traditionella tapetserarearbeten, möbler och gardiner. Etablerad 1987.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Åberg, Göran Peter som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Tapetseraremästare Peter Åberg har 670321-XXXX som sitt organisationsnummer.