MAN Ekonomi- och ledningskonsultation

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Enskild firma som heter MAN Ekonomi- och ledningskonsultation. Det finns flera bolag som liknar MAN Ekonomi- och ledningskonsultation i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

MAN Ekonomi- och ledningskonsultation är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1996-03-26 så har MAN Ekonomi- och ledningskonsultation varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är MAN Ekonomi- och ledningskonsultation och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med MAN Ekonomi- och ledningskonsultation så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med MAN Ekonomi- och ledningskonsultation så kan ni göra det på 046-123159.

Utveckling av ekonomi- och ledningssystem. Företags- och privatekonomisk rådgivning ex vis bokföringshjälp och deklarationshjälp. Övrig ekonomisk konsultation samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Karl-Erik Michael som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

MAN Ekonomi- och ledningskonsultation har 670310-XXXX som sitt organisationsnummer.