Målerifirman Anders Lange i Malmö

Skåne län

Information

670204-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Målerifirman Anders Lange i Malmö. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Målerifirman Anders Lange i Malmö är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Målerifirman Anders Lange i Malmö finns i.

Målerifirman Anders Lange i Malmö har varit registrerat sedan 2006-06-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Målerifirman Anders Lange i Malmö så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Målerifirman Anders Lange i Malmö är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Målerifirman Anders Lange i Malmö är följande:

Vill ni komma i kontakt med Målerifirman Anders Lange i Malmö så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Målerifirma.

Det finns olika personer som har en koppling med Målerifirman Anders Lange i Malmö och det är Lange, Anders Rickard som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,