Ostboden på Limhamn

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Ostboden på Limhamn är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ostboden på Limhamn är ett av dem. Statusen för Ostboden på Limhamn är att Bolaget är aktivt.

Ostboden på Limhamn är ett Enskild firma och skapades 2001-06-27. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ostboden på Limhamn ska trivas.

Ostboden på Limhamn är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-08. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med ost.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ostboden på Limhamn är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-08.

Idag är Ostboden på Limhamn och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Ostboden på Limhamn så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-161066.

.

De som är på något sätt har med Ostboden på Limhamn är Stanley, Connie Margarete som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ostboden på Limhamn har 661215-XXXX som sitt organisationsnummer.