Satellitman Ljud & bild

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Enskild firma som heter Satellitman Ljud & bild. Det finns flera bolag som liknar Satellitman Ljud & bild i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Satellitman Ljud & bild är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-07-11 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2000-06-13 så har Satellitman Ljud & bild varit registrerat och sedan 2000-07-11 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Satellitman Ljud & bild och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Satellitman Ljud & bild så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Satellitman Ljud & bild så kan ni göra det på 040-191725.

Försäljning av TV, Stereo, Video, Parabolutrustning, Elartiklar, Mobiltelefoner och tillbehör, reparation och montering av samtliga varor, import och Export av samtliga varor.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Rafaati, Thamer Ali som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Satellitman Ljud & bild har 661009-XXXX som sitt organisationsnummer.