Pelikan Sportfiskeprodukter

Skåne län

Information

660914-XXXX är organisationsnummer för företaget Pelikan Sportfiskeprodukter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pelikan Sportfiskeprodukter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Pelikan Sportfiskeprodukter finns i.

Pelikan Sportfiskeprodukter har varit registrerat sedan 1996-01-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pelikan Sportfiskeprodukter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Pelikan Sportfiskeprodukter är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Pelikan Sportfiskeprodukter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pelikan Sportfiskeprodukter så kan ni göra det på telefon genom 040-975784 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av sportfiskeprodukter. Publicitisk verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pelikan Sportfiskeprodukter och det är Stjärnqvist, Fredrik som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,