Rivex - Bygg & Maskin

Skåne län

Information

660317-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Rivex - Bygg & Maskin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rivex - Bygg & Maskin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Rivex - Bygg & Maskin finns i.

Rivex - Bygg & Maskin har varit registrerat sedan 2003-05-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Rivex - Bygg & Maskin så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Rivex - Bygg & Maskin är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Rivex - Bygg & Maskin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rivex - Bygg & Maskin så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bygg och maskinreparationer samt industriellt marknadsstöd.

Det finns olika personer som har en koppling med Rivex - Bygg & Maskin och det är Hörberg, Hans Anders Lennart som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,