Sadedin-Transport

Skåne län

Information

660205-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Sadedin-Transport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sadedin-Transport är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Sadedin-Transport finns i.

Sadedin-Transport har varit registrerat sedan 2002-09-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sadedin-Transport så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-30.

Sadedin-Transport är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Sadedin-Transport är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sadedin-Transport så kan ni göra det på telefon genom 070-9755406 eller genom brev på följande adress:

Transport, gods och bud.

Det finns olika personer som har en koppling med Sadedin-Transport och det är Asanovski, Sadedin som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,