Salongen på torget Loa Thorsteinsdottir

Skåne län

Information

Salongen på torget Loa Thorsteinsdottir är ett företag som finns i Malmö. I Salongen på torget Loa Thorsteinsdottir finns det lite olika personer som är förknippade och det är Thorsteinsdottir Vairaktaridou, Loa som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Salongen på torget Loa Thorsteinsdottir så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Salongen på torget Loa Thorsteinsdottir på telefon .

Dam och herr friseringssalong.

Idag är Salongen på torget Loa Thorsteinsdottir av bolagstypen Enskild firma.

Salongen på torget Loa Thorsteinsdottir är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Salongen på torget Loa Thorsteinsdottir innehar ej F-skattsedel och Salongen på torget Loa Thorsteinsdottir är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Salongen på torget Loa Thorsteinsdottir så är det följande:

Salongen på torget Loa Thorsteinsdottir har 651122-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.