Fosie bil och elteknik

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Fosie bil och elteknik är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Fosie bil och elteknik är ett av dem. Statusen för Fosie bil och elteknik är att Bolaget är aktivt.

Fosie bil och elteknik är ett Enskild firma och skapades 2005-06-27. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fosie bil och elteknik ska trivas.

Fosie bil och elteknik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-03. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bilverkstad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fosie bil och elteknik är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-03.

Idag är Fosie bil och elteknik och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Fosie bil och elteknik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7560819.

.

De som är på något sätt har med Fosie bil och elteknik är Ibrahim, Tarik Abdulaziz som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fosie bil och elteknik har 650618-XXXX som sitt organisationsnummer.