Sewing Susan

Skåne län

Information

Sewing Susan hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Sewing Susan finns. I Malmö så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Sewing Susan tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Sewing Susan har haft sedan 2000-10-09. Sewing Susan har funnits sedan och 2000-10-23 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sewing Susan så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-233017.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Sewing Susan har idag 650329-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Sewing Susan

Syr på uppdrag, ta fram sälja egen kollektion ( i material som kan sys med nål), te x kläder, väskor, inredningsföremål och därmed förenlig verksamhet. Skrädderi och egen tillverkning inom textil-, och klädbranschen.

I Sewing Susan så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Perlheden, Susanne Birgit som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .