Thavenius Consulting

Skåne län

Information

650314-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Thavenius Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thavenius Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Thavenius Consulting finns i.

Thavenius Consulting har varit registrerat sedan 2008-10-02 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Thavenius Consulting så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Thavenius Consulting är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Thavenius Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Thavenius Consulting så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsulttjänster inom IT- och informationsbranschen. Mer specifikt konsulttjänster för systemarkitektur och interaktionsdesign.

Det finns olika personer som har en koppling med Thavenius Consulting och det är Thavenius, Jan Mårten som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,