HydroCon Consulting

Skåne län

Information

641024-XXXX är organisationsnummer för bolaget HydroCon Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HydroCon Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som HydroCon Consulting finns i.

HydroCon Consulting har varit registrerat sedan 2001-10-01 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för HydroCon Consulting så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

HydroCon Consulting är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för HydroCon Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med HydroCon Consulting så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsult inom området styr- och övervakningssystem för vattenkraftstationer.

Det finns olika personer som har en koppling med HydroCon Consulting och det är Kjellsson, Kjell Mikael som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,