L H Bilreservdelar

Skåne län

Information

640614-XXXX är organisationsnummer för verksamheten L H Bilreservdelar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L H Bilreservdelar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som L H Bilreservdelar finns i.

L H Bilreservdelar har varit registrerat sedan 1996-11-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för L H Bilreservdelar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

L H Bilreservdelar är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för L H Bilreservdelar är följande:

Vill ni komma i kontakt med L H Bilreservdelar så kan ni göra det på telefon genom 073-5098874 eller genom brev på följande adress:

Handel med och import av skrotbilsdelar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med L H Bilreservdelar och det är Safieddine, Alex som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,