Arvid Melander VVS Bygg o Plåt

Skåne län

Information

640613-XXXX är organisationsnummer för bolaget Arvid Melander VVS Bygg o Plåt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arvid Melander VVS Bygg o Plåt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Arvid Melander VVS Bygg o Plåt finns i.

Arvid Melander VVS Bygg o Plåt har varit registrerat sedan 1994-05-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arvid Melander VVS Bygg o Plåt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Arvid Melander VVS Bygg o Plåt är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Arvid Melander VVS Bygg o Plåt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Arvid Melander VVS Bygg o Plåt så kan ni göra det på telefon genom 040-156970 eller genom brev på följande adress:

Bedriva VVS-, bygg- och plåtarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Arvid Melander VVS Bygg o Plåt och det är Melander, Arvid som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,