Pop & Film i Malmö

Skåne län

Information

640519-XXXX är organisationsnummer för bolaget Pop & Film i Malmö. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pop & Film i Malmö är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Pop & Film i Malmö finns i.

Pop & Film i Malmö har varit registrerat sedan 1995-06-20 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pop & Film i Malmö så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-11.

Pop & Film i Malmö är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Pop & Film i Malmö är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pop & Film i Malmö så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Lägga ljud till videofilm, t ex tal, ljudeffekter och skriva musik, inspelning av rockvideos, instruktionsfilmer, radio- jinglar samt annan specialskriven musik, ljud- och video- produktioner.

Det finns olika personer som har en koppling med Pop & Film i Malmö och det är Davidsson, Pär som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,