Ann Hedman i Klartext

Skåne län

Information

630414-XXXX är organisationsnummer för företaget Ann Hedman i Klartext. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ann Hedman i Klartext är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Ann Hedman i Klartext finns i.

Ann Hedman i Klartext har varit registrerat sedan 1999-10-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ann Hedman i Klartext så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Ann Hedman i Klartext är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Ann Hedman i Klartext är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ann Hedman i Klartext så kan ni göra det på telefon genom 040-293729 eller genom brev på följande adress:

Erbjuda tjänster såsom projektledning, copy, journalistiska texter, informationstexter, företagspresentationer och produktkataloger till tidningsföretag, reklambyråer, informationsföretag, förlag och tillverkningsföretag.

Det finns olika personer som har en koppling med Ann Hedman i Klartext och det är Hedman, Ann-Charlott som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,