Rogers Lås och Tryckservice

Skåne län

Information

Rogers Lås och Tryckservice är ett företag som finns i Malmö. I Rogers Lås och Tryckservice finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Per Arne Roger som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rogers Lås och Tryckservice så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rogers Lås och Tryckservice på telefon 070-673988.

Försäljning, reparationer, montering och innovationer av lås och dörrar. inom tryckeribranschen bedriva tryck av reklamblad, kuvert, brevpapper, visitkort och därmed förenliga produkter.

Idag är Rogers Lås och Tryckservice av bolagstypen Enskild firma.

Rogers Lås och Tryckservice är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rogers Lås och Tryckservice innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Rogers Lås och Tryckservice är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rogers Lås och Tryckservice så är det följande:

Rogers Lås och Tryckservice har 630304-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.