Johanna Högberg, Inredningsarkitekt SIR

Skåne län

Information

Johanna Högberg, Inredningsarkitekt SIR hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Johanna Högberg, Inredningsarkitekt SIR finns. I Malmö så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Johanna Högberg, Inredningsarkitekt SIR tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Johanna Högberg, Inredningsarkitekt SIR har haft sedan 1994-01-01. Johanna Högberg, Inredningsarkitekt SIR har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Johanna Högberg, Inredningsarkitekt SIR så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-923535.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Johanna Högberg, Inredningsarkitekt SIR har idag 630123-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Johanna Högberg, Inredningsarkitekt SIR

Inredningsarkitektur: alla typer av inredningsuppdrag, från måleri till utställningar till inredningar till hus. Samt tillverkning och försäljning av möbler och andra formgivna produkter.

I Johanna Högberg, Inredningsarkitekt SIR så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tjernström Högberg, Kersti Johanna som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .