Aktiv Kommunikation Öresund

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Enskild firma som heter Aktiv Kommunikation Öresund. Det finns flera verksamheter som liknar Aktiv Kommunikation Öresund i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Aktiv Kommunikation Öresund är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1996-11-19 så har Aktiv Kommunikation Öresund varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Aktiv Kommunikation Öresund och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Aktiv Kommunikation Öresund så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Aktiv Kommunikation Öresund så kan ni göra det på 040-6119330.

Bedriva analys, rådgivning, utbildning och konsultationer i kommunikations- och informationsfrågor samt massmedierelationer och därmed förenlig verksamhet till företag och organisationer.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Thomasson, Eva Monica som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Aktiv Kommunikation Öresund har 621223-XXXX som sitt organisationsnummer.