World Travel Services Sverige

Skåne län

Information

World Travel Services Sverige hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där World Travel Services Sverige finns. I Malmö så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. World Travel Services Sverige tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket World Travel Services Sverige har haft sedan 1998-01-01. World Travel Services Sverige har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till World Travel Services Sverige så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-138630.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

World Travel Services Sverige har idag 620716-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för World Travel Services Sverige

Förmedling, bokning och försäljning av lågpris flygbiljetter, hotellrum och hyrbilar. Övriga reserelaterade tjänster i anslutning till detta.

I World Travel Services Sverige så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Lars Erik som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .