DAKOS BYGG O BIL-SERVICE

Skåne län

Information

DAKOS BYGG O BIL-SERVICE är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som DAKOS BYGG O BIL-SERVICE finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

DAKOS BYGG O BIL-SERVICE är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

DAKOS BYGG O BIL-SERVICE som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1984-04-09. Men sedan 1996-01-01 så har DAKOS BYGG O BIL-SERVICE varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på DAKOS BYGG O BIL-SERVICE så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-152255.

Malmö arbetar för att verksamheter som DAKOS BYGG O BIL-SERVICE ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för DAKOS BYGG O BIL-SERVICE. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Byggnation, reparation, underhållning av hus och trädgårdar samt utföra ritningar. import av och handel med hobby- och fritidsartiklar samt repa- ration och service av olika fordon och maskiner

Firmatecknare för DAKOS BYGG O BIL-SERVICE är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till DAKOS BYGG O BIL-SERVICE och det är följande personer, Dako, Bertil Josef som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för DAKOS BYGG O BIL-SERVICE är 620612-XXXX.