Ruzhdiu Resebyrå

Skåne län

Information

620510-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ruzhdiu Resebyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ruzhdiu Resebyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Ruzhdiu Resebyrå finns i.

Ruzhdiu Resebyrå har varit registrerat sedan 2006-08-24 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ruzhdiu Resebyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-15.

Ruzhdiu Resebyrå är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Ruzhdiu Resebyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ruzhdiu Resebyrå så kan ni göra det på telefon genom 040-136993 eller genom brev på följande adress:

Resebyrå.

Det finns olika personer som har en koppling med Ruzhdiu Resebyrå och det är Hyseni, Ruzhdi som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,