Eagle Export - Import

Skåne län

Information

620204-XXXX är organisationsnummer för företaget Eagle Export - Import. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eagle Export - Import är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Eagle Export - Import finns i.

Eagle Export - Import har varit registrerat sedan 2003-12-10 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eagle Export - Import så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-23.

Eagle Export - Import är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Eagle Export - Import är följande:

Vill ni komma i kontakt med Eagle Export - Import så kan ni göra det på telefon genom 040-220828 eller genom brev på följande adress:

Handel med möbler, muhonimöbler, till vardagsrum och sovrum. Handel med köksutrustning såsom köksmöbler, diskbänk, diskmaskin, kylskåp, frys, spis. Import av trädgårdsfigurer gjorda av betong och plast.

Det finns olika personer som har en koppling med Eagle Export - Import och det är Kryssberg, Teresa som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,