Architectus verborum

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Architectus verborum är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Architectus verborum är ett av dem. Statusen för Architectus verborum är att Bolaget är aktivt.

Architectus verborum är ett Enskild firma och skapades 1996-01-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Architectus verborum ska trivas.

Architectus verborum är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom arkitektur, design och byggprojektering samt skriftställarverksamhet-frilansjournalistik inom ämnena arkitekturteori och -kritik. Förlagsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Architectus verborum är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Architectus verborum och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Architectus verborum så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-913717.

.

De som är på något sätt har med Architectus verborum är Tykesson, Lars Göran Tyke som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Architectus verborum har 620108-XXXX som sitt organisationsnummer.