J N BYGG O RENOVERING

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och J N BYGG O RENOVERING är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och J N BYGG O RENOVERING är ett av dem. Statusen för J N BYGG O RENOVERING är att Bolaget är aktivt.

J N BYGG O RENOVERING är ett Enskild firma och skapades 1985-01-14. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som J N BYGG O RENOVERING ska trivas.

J N BYGG O RENOVERING är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsarbeten

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J N BYGG O RENOVERING är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är J N BYGG O RENOVERING och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med J N BYGG O RENOVERING så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-548188.

.

De som är på något sätt har med J N BYGG O RENOVERING är Nilsson, Jonny Arvid som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

J N BYGG O RENOVERING har 611012-XXXX som sitt organisationsnummer.