Words & Figures in Sweden

Skåne län

Information

Words & Figures in Sweden är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Words & Figures in Sweden finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Words & Figures in Sweden är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-11-07.

Words & Figures in Sweden som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-10-14. Men sedan 2002-11-07 så har Words & Figures in Sweden varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Words & Figures in Sweden så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-4231544.

Malmö arbetar för att företag som Words & Figures in Sweden ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Words & Figures in Sweden. Det finns flera företag i Skåne län.

Bedriva företagstjänst: bokföring, fakturering, löneadministration. Forskningskonsult. Författar: artiklar, böcker, noveller.

Firmatecknare för Words & Figures in Sweden är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Words & Figures in Sweden och det är följande personer, Truedsson Årestad, Lena Margret S som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, Årestad, Sten Patrik som är född 1956 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för Words & Figures in Sweden är 610512-XXXX.