Stefan Perssons Åkeri

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Stefan Perssons Åkeri är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stefan Perssons Åkeri är ett av dem. Statusen för Stefan Perssons Åkeri är att Bolaget är aktivt.

Stefan Perssons Åkeri är ett Enskild firma och skapades 1994-01-28. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stefan Perssons Åkeri ska trivas.

Stefan Perssons Åkeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Godstransporter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stefan Perssons Åkeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Stefan Perssons Åkeri och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Stefan Perssons Åkeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-422769.

.

De som är på något sätt har med Stefan Perssons Åkeri är Persson, Bengt Åke Stefan som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Stefan Perssons Åkeri har 610419-XXXX som sitt organisationsnummer.