KUBIK arkitekter Viveca Rosencrantz

Skåne län

Information

KUBIK arkitekter Viveca Rosencrantz är ett bolag som finns i Malmö. I KUBIK arkitekter Viveca Rosencrantz finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rosencrantz, Viveca Maria Elisabeth som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med KUBIK arkitekter Viveca Rosencrantz så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå KUBIK arkitekter Viveca Rosencrantz på telefon .

Arkitektverksamhet samt import och handel med inrednings- och byggartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är KUBIK arkitekter Viveca Rosencrantz av bolagstypen Enskild firma.

KUBIK arkitekter Viveca Rosencrantz är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

KUBIK arkitekter Viveca Rosencrantz innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och KUBIK arkitekter Viveca Rosencrantz är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KUBIK arkitekter Viveca Rosencrantz så är det följande:

KUBIK arkitekter Viveca Rosencrantz har 610418-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.