AVC Advanced Visual Concepts

Skåne län

Information

610108-XXXX är organisationsnummer för bolaget AVC Advanced Visual Concepts. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AVC Advanced Visual Concepts är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som AVC Advanced Visual Concepts finns i.

AVC Advanced Visual Concepts har varit registrerat sedan 1994-11-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för AVC Advanced Visual Concepts så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

AVC Advanced Visual Concepts är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för AVC Advanced Visual Concepts är följande:

Vill ni komma i kontakt med AVC Advanced Visual Concepts så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom databranschen och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AVC Advanced Visual Concepts och det är Eriksson, Toni Mac som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,