Levente Design

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Enskild firma som heter Levente Design. Det finns flera verksamheter som liknar Levente Design i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Levente Design är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-06-07 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2003-05-27 så har Levente Design varit registrerat och sedan 2007-06-07 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Levente Design och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Levente Design så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Levente Design så kan ni göra det på 040-217828.

Firman skall bedriva tapetsering av båtar och möbler, interiör och båtinredningar, båtkapell, båtdynor, husvagnsinredningar, skinn sömnad, snickerier, import och export av trä, skinn, konstläder, textilier och möbler samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Csiki, Levente som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Levente Design har 610103-XXXX som sitt organisationsnummer.