JOURNALIST MAUD LARSEN

Skåne län

Information

601009-XXXX är organisationsnummer för bolaget JOURNALIST MAUD LARSEN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JOURNALIST MAUD LARSEN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som JOURNALIST MAUD LARSEN finns i.

JOURNALIST MAUD LARSEN har varit registrerat sedan 1989-11-24 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för JOURNALIST MAUD LARSEN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-03.

JOURNALIST MAUD LARSEN är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för JOURNALIST MAUD LARSEN är följande:

Vill ni komma i kontakt med JOURNALIST MAUD LARSEN så kan ni göra det på telefon genom 046-303988 eller genom brev på följande adress:

Journalistisk verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JOURNALIST MAUD LARSEN och det är Larsen, Maud Helena som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,