Skandinavisk Bild & Foto

Skåne län

Information

601007-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Skandinavisk Bild & Foto. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skandinavisk Bild & Foto är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Skandinavisk Bild & Foto finns i.

Skandinavisk Bild & Foto har varit registrerat sedan 2009-04-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-02-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skandinavisk Bild & Foto så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-02-19.

Skandinavisk Bild & Foto är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Skandinavisk Bild & Foto är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skandinavisk Bild & Foto så kan ni göra det på telefon genom 040-968042 eller genom brev på följande adress:

Fotografering inom reportage, press, evenemang, porträtt och reklam.

Det finns olika personer som har en koppling med Skandinavisk Bild & Foto och det är Olsson, Martin Olov som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,