FILBORNA EKONOMIKONSULT

Skåne län

Information

600702-XXXX är organisationsnummer för bolaget FILBORNA EKONOMIKONSULT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FILBORNA EKONOMIKONSULT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som FILBORNA EKONOMIKONSULT finns i.

FILBORNA EKONOMIKONSULT har varit registrerat sedan 1993-01-15 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FILBORNA EKONOMIKONSULT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

FILBORNA EKONOMIKONSULT är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för FILBORNA EKONOMIKONSULT är följande:

Vill ni komma i kontakt med FILBORNA EKONOMIKONSULT så kan ni göra det på telefon genom 042-151405 eller genom brev på följande adress:

Bokföringsuppdrag samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med FILBORNA EKONOMIKONSULT och det är CEDERHOLM, ULF LENNART CHRISTER som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,