Copyshop Ola Byström

Skåne län

Information

Copyshop Ola Byström är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Copyshop Ola Byström finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Copyshop Ola Byström är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-02-26.

Copyshop Ola Byström som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-03-03. Men sedan 2004-02-26 så har Copyshop Ola Byström varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Copyshop Ola Byström så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3304500.

Malmö arbetar för att verksamheter som Copyshop Ola Byström ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Copyshop Ola Byström. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Reklam- och marknadsföringsverksamhet, journalistik, informations- och kommunikationskonsulting, grafisk formgivning, reserarch- och utredningsverksamhet.

Firmatecknare för Copyshop Ola Byström är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Copyshop Ola Byström och det är följande personer, Byström, Ola Bo som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Copyshop Ola Byström är 600509-XXXX.